– KUĆNI RED –

 
– I –
Gosti su dužni održavati kuću i njezinu opremu i nakon isteka najma vratiti ih domaćinima u stanju u kojem su ih našli. U slučaju bilo kakvih oštećenja, morat će nadoknaditi štetu.
– II –
Mole se gosti da ne prljaju zidove i ne ubijaju komarce na zidovima. U slučaju prljanja, bit će im naplaćeno bojanje cijele prostorije.
– III –
Mole se gosti da čuvaju povjereni im ključ. U slučaju da ga izgube, morat će platiti troškove za izradu tri nova ključa plus troškove za zamjenu brave. Isto tako, mole se gosti da po odlasku iz apartmana isti zaključaju,
domaćin ne snosi odgovornost za nestale stvari i dragocjenosti.
– IV –
Gosti su odgovorni za svoje ponašanje unutar kuće. U slučaju bilo kakve nezgode, sami snose posljedice.
– V –
Stanarina za boravak do četiri dana plaća se odmah po dolasku, a za duži boravak, najkasnije drugi dan po dolasku. Ako gost odluči otići ranije od planiranog za što je već uplatio, nema povrata novca. Ukoliko je gost rezervirao kuću na duži vremenski period, ali iz određenih razloga mora otići do dva dana nakon dolaska, plaća cijenu za dosadašnji boravak, i to uvećanu za 35%, plus 25% ukupne cijene rezervacije. Boravišnu taksu plaća gost (osim ako nije drugačije dogovoreno)
– VI –
Pušenje u dnevnom boravku je dozvoljeno, a u spavaćoj sobi nije. Mole se gosti da opuške ne bacaju u koš za otpatke, te isto tako da pepeljare prazne u WC školjku u cilju sprječavanja požara. Mole se gosti da ne bacaju smeće i opuške po dvorištu.
– VII –
Gost je dužan poštovati privatnost, mir i sigurnost ostalih gostiju. Nikakva buka iza 23 do 7 sati u jutro nije dozvoljena.
– VIII –
Zabranjeno je kućne ljubimce ostavljati same, bez nadzora u kući. Ljubimci ne smiju smetati ostalim gostima pa ih je najbolje, naročito pse, držati na uzici. Za eventualnu nezgodu sve posljedice snosi vlasnik ljubimca.
– XI –
Apartman se prazni do 10 sati zadnjeg dana boravka, a novi dolazak moguć je nakon 12 sati prvog dana boravka (ukoliko nije drugačije dogovoreno). Ukoliko gostu dolaze prijatelji u apartman koji bi željeli prespavati, to je moguće ako postoji potrebit broj ležaja, s tim da se domaćinima dolazak unaprijed najavi, a svaka dodatna osoba plaća još 5 EUR po osobi i po danu plus boravišnu taksu.
– X –
Uobičajeno je da gosti sa sobom nose higijenske potrepštine kao npr. ručnike, toaletni papir, sapune, peglu, pločice za komarce itd.
– XI –
Mole se gosti da ne odnose na more stvari iz kuće kao što su: deke, plahte itd.
– XII –
Neposredno pred odlazak, gost je dužan ponuditi vlasnicima kuću na pregled.
– XIII –
Uplatom rezervacije ili kompletne cijene boravka, gost je prihvatio ovaj kućni red i dužan ga je poštovati.


Želimo Vam ugodan boravak
Apartmani Marko

 

 
Google