– HIŠNI RED –


 
– I –
Gosti morajo vzdrževati hišo in opremo, ter jo po izteku najema vrniti lastniku v enakem stanju, kot so jo prevzeli. V primeru povzrocene škode, jo morajo povrniti.
– II –
Naprošamo goste, da ne umažejo sten in ne ubijajo komarjev na stenah.
– III –
Goste prosimo, da pazijo na zaupani jim ključ. V slučaju izgube morajo povrniti stroške izdelave treh novih ključev, ter menjavo ključavnice. Ob izhodih morajo apartman zakleniti. Lastnik hiše ne prevzema odgovornosti za izgubljene stvari in dragocenosti.
– IV –
Gostje so odgovorni za svoje obnašanje v hiši. V primeru kakršnih koli nezgod nosijo posledice sami.
– V –
Najemnina do štirih dni se plača takoj ob prihodu, za daljše bivanje pa najpozneje drugi dan po prihodu. Če se gost odloči oditi prej od planiranega, za kar je že vplačal, se denar ne vrača. V kolikor je gost rezerviral apartman za daljše obdobje, pa mora zaradi določenih razlogov oditi do dveh dni po prihodu, plača ceno za dotedanje bivanje, povečano za 35% plus 25% cene celotne rezervacije. Turistično takso plača gost – če ni drugače dogovorjeno.
– VI –
Kajenje je dovoljeno v dnevni sobi, v spalnici pa je prepovedano. Goste prosimo, da zaradi preprečevanja požara cigaretnih ogorkov ne mečejo v koš za smeti. Pepelnike pa naj praznijo v wc školjko. Ogorkov in smeti naj tudi ne mečejo po dvorišču.
– VII –
Gost mora spoštovati mir in varnost ostalih gostov. Od 23h do 07h zjutraj je prepovedan vsak hrup.
– VIII –
Hišne ljubljenčke ( pse, mačke.) je prepovedano puščati same v hiši. Le ti ne smejo biti v napoto drugim gostom, ter jih je najbolje - posebno pse - držati na vrvici. Za eventuelno nezgodo ali nesrečo odgovarja lastnik živali.
– XI –
Apartman je treba izprazniti do 10h zadnjega dne bivanja, nov prihod-namestitev pa je od 12h prvega dne prihoda, če ni dogovorjeno drugače. Če dobi najemnik gosta, ki bi želel prespati v apartmanu, je to možno v kolikor je na razpolago prosto ležišče, s tem da je to potrebno predhodno najaviti lastniku hiše. Vsaka dodatna oseba plača še 5 EUR na dan, ter turistično takso.
– X –
Običaj je, da gostje prinesejo s sabo stvari za osebno higieno : brisače, milo, toaletni papir, likalnik, ploščice proti komarjem.itd.
– XI –
Goste naprošamo, da na plažo ne nosijo stvari iz apartmanna: rjuhe, deke..itd.
– XII –
Neposredno pred odhodom je gost dolžan lastniku ponuditi pregled apartmana.
– XIII –
Gost je s plačilom rezervacije, oziroma celotne cene bivanja, sprejel ta hišni red in ga je dolžan spoštovati.
Želimo vam ugodno bivanje
Apartmani Marko

 

 
Google
Slowwenia.com - Medij nove generacije